ترخینه ها رو با 2 لیوان اب میذاریم تا بپزه و وقتی که ترخینه ها از هم باز شدن سبزی اش و 3 قاشق از پیاز داغ و 1 قاشق از نعنا داغ رو هم اضافه میکنیم و میذاریم اشمون حدودا یه 20 دقیقه ای بپزه تا خوب جا بیافته!

این اش خیلی نیاز به نمک نداره و به علت داشتم دوغ ترشه!

آپلود عكس , آپلود رايگان عكس , آپلود تصوير , آپلود فايل , آپلود سنتر ,آپلود عکس برای وبلاگ , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان, free image upload center , آپلود رایگان فیلم , آپلود عکس برای بلاگفا