بادمجان شکم پر
بعد انها را سرخ کرده و کنار میگذاریم...
پیاز رو خرد کرده و توی روغن تفت میدیم و بعد از سرخ شدن فلفل سیاه و زرچوبه رو اضافه میکنیم و با گوشت چرخ کرده دوباره تفت میدیم. بعد از اینکه گوشت با حرارت کم تفت داده شد سبزی های معطر خرد شده رو به گوشتمون اضافه میکنیم و دوباره تفت میدیم!
در مرحله بعدی رب و نمک را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه روی حرارت کم فرصت میدیم تا مزه سبزی و ادویه به خورد گوشت بره!!!
برای تهیه سس ابتدا پیاز رو توی روغن خیلی کم تفت میدیم و زرچوبه و فلفل و نمک رو به اون اضافه میکنیم و با رب تفت میدیم و اب رو به اون اضافه میکنیم و میگذاریم تا سس جوش بیاد!
بعد شکم بادمجانها رو باز میکنیم و با مواد گوشتی مون توی شکم اونها رو پر میکنیم و توی سس قرار میدیم!
گوجه ها رو هم از وسط نصف کرده و دور بادمجونها قرار میدیم و در قابلمه رو میذاریم و با شعله کم برای 20 دقیقه میگذاریم بپزه!
این غذا با این مقدار اگر با نان سرو بشه برای 4 نفر و اگر با برنج سرو بشه برای 6 نفر کافی خواهد بود!
