کیک پرتقال و گردو
قالب رو چرب کنید و ارد پاشی کنید.فر را روی 160 درجه گرم کنید.
گردو را ریز خرد کنید.پوست پرتقال را رنده کنید.و اب پرتقال رو هم بگیرید.
کره را در ظرفی ذوب کنید اما داغ نشود.شکر را با تخم مرغ مخلوط کنید و خوب بزنید.آرد و بکینگ پودر را مخلوط
کنیدو به مایع تخم مرغ اضافه کنید.سپس کره را همراه نمک اضافه کنید و هم بزنید .سپس رنده پوست پرتقال
و اب پرتقال ،گردو و عسل را هم اضافه کنید مخلوط کنید تا یکدست شود. مواد را در قالب ریخته و به مدت 40
45 دقیقه در فر قرار دهید...
این کیک تقریبا جز کیکهای خیس هست...
منبع:mamisite.com

+ نوشته شده در دوشنبه نهم آبان ۱۳۹۰ ساعت ۸:۲۰ ب.ظ توسط زهرا
|