کیک گلابی
شکر را با مخلوط روغن و کره بزنید تا سفید شود. تخم مرغها را یکی کی با
مواد مخلوط کنید . ماست را نیز بیفزایید.
آرد و بیکینگ پودر و وانیل و رنده پوست پرتقال را با همزن دستی فقط در حد مخلوط شدن با سایر مواد ترکیب کنید.اگر گلوله های آرد باز نشد با درجه کند همزن کمی بزنید!
مواد را در قالب ریخته و گلابی هایی راکه ورقه های نازک نموده اید روی مایع کیک بچچینید و به مدت 1 ساعت در فر با دمای 180درجه قرار دهید...
+ نوشته شده در جمعه شانزدهم دی ۱۳۹۰ ساعت ۹:۳ ب.ظ توسط زهرا
|