کرپ مرغ و بادام
بعد مرغ , بادام , خیارشور , سس مایونز و نمک و فلفل رو با هم مخلوط مرده و توی یخچال قرار میدیم تا مزه بگیرن!
ارد رو 3 بار الک کرده و با شیر , تخم مرغ , زعفران و نمک و فلفل رو توی یه کاسه ریخته و با چنگال و یا دور کند هم زن میزنیم تا مایع صاف و یکدستی داشته باشیم و مایع رو 15 دقیقه ترجیحا برای استراحت توی یخچال میذاریم!
برای سرخ کردن کرپ ها 1/2 ق غ روغن رو توی تابه میریزیم و زمانی که روغن گرم شد از مایع با ملاقه برداشته و توی تابه میریزیم و بعد از پخت یک سمت کرپ رو برمیگردونیم و از مخلوط مرغ و بادام روی کرپ ریخته و لول میکنیم و به اندازه دلخواه میگذاریم طلایی بشه!
همین میزان روغن برای 2 تا3 کرپ کافیه و زمانی که تابه کاملا خشک شد از بقیه روغن استفاده میکنیم...
برای این مدل هم یک کرپ گرد درست میکنیم و از وسط به چهار قسمت برش میزنیم و روی هر لایه از مخلوط مرغ و باداممون میریزیم و روی هم قرار میدیم...
تابه مناسب برای سرخ کردن کرپ...
