اگر دوست داریم باداممون نرم و تازه تر باشه بادام ها رو از شب خیس میکنیم و زمان مصرف پوستش رو میکنیم اگر نه که از خلال بادام استفاده میکنیم!

بعد مرغ , بادام , خیارشور , سس مایونز و نمک و فلفل رو با هم مخلوط مرده و توی یخچال قرار میدیم تا مزه بگیرن!

ارد رو 3 بار الک کرده و با شیر , تخم مرغ , زعفران و نمک و فلفل رو توی یه کاسه ریخته و با چنگال و یا دور کند هم زن میزنیم تا مایع صاف و یکدستی داشته باشیم و مایع رو 15 دقیقه ترجیحا برای استراحت توی یخچال میذاریم!


برای سرخ کردن کرپ ها 1/2 ق غ روغن رو توی تابه میریزیم و زمانی که روغن گرم شد از مایع با ملاقه برداشته و توی تابه میریزیم و بعد از پخت یک سمت کرپ رو برمیگردونیم و از مخلوط مرغ و بادام روی کرپ ریخته و لول میکنیم و به اندازه دلخواه میگذاریم طلایی بشه!

همین میزان روغن برای 2 تا3 کرپ کافیه و زمانی که تابه کاملا خشک شد از بقیه روغن استفاده میکنیم...


برای این مدل هم یک کرپ گرد درست میکنیم و از وسط به چهار قسمت برش میزنیم و روی هر لایه از مخلوط مرغ و باداممون میریزیم و روی هم قرار میدیم...

آپلود عكس , آپلود رايگان عكس , آپلود تصوير , آپلود فايل , آپلود سنتر ,آپلود عکس برای وبلاگ , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان, free image upload center , آپلود رایگان فیلم , آپلود عکس برای بلاگفا


آپلود عكس , آپلود رايگان عكس , آپلود تصوير , آپلود فايل , آپلود سنتر ,آپلود عکس برای وبلاگ , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان, free image upload center , آپلود رایگان فیلم , آپلود عکس برای بلاگفا


تابه مناسب برای سرخ کردن کرپ...

آپلود عكس , آپلود رايگان عكس , آپلود تصوير , آپلود فايل , آپلود سنتر ,آپلود عکس برای وبلاگ , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان, free image upload center , آپلود رایگان فیلم , آپلود عکس برای بلاگفا