کاسترول بادمجان
اب یا شیر نمک شکر و روغن اب شده را مخلوط کرده آرد و بکینگ پودر را کم کم بریزید تا جایی که به دست نچسبد بعد روشو بپوشونید تا خمیر دو برابر بشه!
بادمجانهارا حلقه حلقه کرده و سرخ کنید. پیاز داغ و گوشت را تفت بدید ادویه مورد نظر و رب زده از حرارت بردارید فلفلها را نگینی خرد کرده به مواد اضافه کنید.
حالا خمیر رو 2 قسمت کنید ,یک قسمت رو روی سطح ارد پاشی شده باز کرده به صورت بیضی (یا هر شکلی دوست دارید) بعد به سینی فر انتقال دهید...
اول روش یه کم پنیر بریزید بعد بادمجونها رو روش بچینید ,دوباره کمی پنیر بعد مواد گوشتی کمی پنیر و در اخر فلفلهای دلمه ایی را و دوباره کمی پنیر!
تکه دیگر خمیر را نیز باز کرده و روی مواد بیندازید لبه هایش را با هم بچسبانید روش زرده و زعفران زده به مدت 45 تا 50 دقیقه با حرارت 180 درجه در فر بپزید!!!

+ نوشته شده در جمعه سی ام دی ۱۳۹۰ ساعت ۹:۳۸ ب.ظ توسط زهرا
|