بورانی بادمجان
بادمجان ها رو روی گاز کبابی میکنیم (من عاشق بوی کباب شدن بادمجانم) و
پوستشون رو میکنیم و روی تخته ساطوری میکنیم!
بعد با روغن جامد و کمی نمک و کلی فلفل سیاه به مدت 2-3 دقیقه روی شعله متوسط تفت میدیم و میذاریم تا بادمجان ها کاملا خنک بشن!
بعد سیرها رو ریز رنده میکنیم و با مقدار کافی ماست و گردوهای خرد شده به بادمجان ها اضافه میکنیم و با چنگال خوب هم مخلوط میکنیم!
ترجیحا بهتره این بورانی یه چند ساعتی توی تخچال بمونه و بعد سرو بشه!
+ نوشته شده در یکشنبه نهم بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۱۰:۹ ب.ظ توسط زهرا
|