بادمجان ها رو روی گاز کبابی میکنیم (من عاشق بوی کباب شدن بادمجانم) و پوستشون رو میکنیم و روی تخته ساطوری میکنیم!

بعد با روغن جامد و کمی نمک و کلی فلفل سیاه به مدت 2-3 دقیقه روی شعله متوسط تفت میدیم و میذاریم تا بادمجان ها کاملا خنک بشن!

بعد سیرها رو ریز رنده میکنیم و با مقدار کافی ماست و گردوهای خرد شده به بادمجان ها اضافه میکنیم و با چنگال خوب هم مخلوط میکنیم!

ترجیحا بهتره این بورانی یه چند ساعتی توی تخچال بمونه و بعد سرو بشه!

آپلود عكس , آپلود رايگان عكس , آپلود تصوير , آپلود فايل , آپلود سنتر ,آپلود عکس برای وبلاگ , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان, free image upload center , آپلود رایگان فیلم , آپلود عکس برای بلاگفا