لبو
چغندرها رو خوب با اب و فرچه میشوریم و با حدودا 1 لیتر اب و شکر میذاریم با درب بسته خوب بپزن (میتونیم برای پخت بهتر از دمکنی هم استفاده کنیم)
بعد از اینکه تست کردیم و دیدیم چغندها خوب پختن اون ها رو بیرون میاریم و پوست میکنیم و برش و یا قالب میزنیم ...
نکته:برش ها رو توی اب خود لبو نگه میداریم تا تازه بمونن !
و از اب لبو هم میتونیم برای تزیین پلو ها و رنگ دادن به سس ها استفاده کنیم ...
+ نوشته شده در پنجشنبه بیستم بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۷:۳۷ ق.ظ توسط زهرا
|