چغندرها رو خوب با اب و فرچه میشوریم و با حدودا 1 لیتر اب و شکر میذاریم با درب بسته خوب بپزن (میتونیم برای پخت بهتر از دمکنی هم استفاده کنیم)

بعد از اینکه تست کردیم و دیدیم چغندها خوب پختن اون ها  رو بیرون میاریم و پوست میکنیم و برش و یا قالب میزنیم ...

نکته:برش ها رو توی اب خود لبو نگه میداریم تا تازه بمونن !

و از اب لبو هم میتونیم برای تزیین پلو ها و رنگ دادن به سس ها استفاده کنیم ...

آپلود عكس , آپلود رايگان عكس , آپلود تصوير , آپلود فايل , آپلود سنتر ,آپلود عکس برای وبلاگ , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان, free image upload center , آپلود رایگان فیلم , آپلود عکس برای بلاگفا