آلبالو پلو
برنج رو خیس میکنیم !
مرغمون رو با پیازی که ریز خرد کردیم و نمک و زرچوبه میپزیم و زمان میدیم تا اب مرغ کاملا تبخیر بشه و گوشت مرغمون تقریبا به سرخ شدن بیافته ...
آلبالوها رو به همراه کمی اب (خیلی کم) و شکر توی تابه ریخته و با شعله کم میپزیم و به مرغمون اضافه میکنیم ...
برنج رو ابکش کرده و بعد از ته دیگ گذاشتن از مایع مرغ و آلبالو مون لا به لای برنج میریزیم و بعد از ریختن اب و روغن روی برنج رو زعفران دم کرده میدیم و دم میکنیم !
+ نوشته شده در شنبه بیست و هفتم خرداد ۱۳۹۱ ساعت ۹:۳۰ ق.ظ توسط زهرا
|


همیشه دلم میخواست ...