مرغ ها رو مکعبی خرد میکنیم و بعد در مخلوط پیاز درشت خرد شده ,روغن مایع ,زعفران دم کرده ,آبلیمو ,نمک ,فلفل سیاه و زرچوبه به مدت حداقل 2 ساعت میخوابونیم و ترجیحا توی یخچال نگه میداریم ...

کره رو توی تابه روی شعله ملایم میگذاریم تا آب بشه و بعد گوشت های مرغمون رو که پیازهاش رو ازش گرفتیم توی کره ریخته و با حرارت کم و درب بسته برای حدود نیم ساعت سرخ میکنیم و بعد از برگرداندن جوجه ها ,گوجه ها رو هم کنار جوجه ها گذاشته و برا ینیم ساعت دیگه با درب باز سرخ میکنیم ...