خورش گوشت و بادمجان
ابتدا گوشت رو به اندازه های نسبتا درشت خرد میکنیم و بعد پیاز رو خرد میکنیم و در روغن تفت میدیم و بعد از عسلی شدن زرچوبه ,فلفل
سیاه و رب گوجه فرنگی رو هم اضافه میکنیم و بعد از چیدن تکه های گوشت در سس
به میزان لازم آب و اضافه میکنیم و بعد از پخت کامل گوشتمون و حدود
20 دقیقه به سرو نمک رو هم اضافه میکنیم ...
بادمجان ها رو پوست کنده سرخ میکنیم و با سس گوشتمون برای حدود 20 دقیقه تا نیم ساعت میپزیم !
+ نوشته شده در یکشنبه سیزدهم آذر ۱۳۹۰ ساعت ۷:۸ ق.ظ توسط زهرا
|
همیشه دلم میخواست ...