کاسنرد و عسل
ابتدا پودر کاسترد رو توی شیر سرد حل میکنیم و بعد شیر محتوی پودر رو روی شعله ملایم میذاریم و هم میزنیم تا پودر باز بشه (اگر غلظت مواد زیاد شد در این مرحله شیر اضافه کنین)!
وقتی کاستردمون دراومد مخلوط رو میذاریم خنک شه ...
بعد از کمی خنک شدن توی ظرف سرومون یک قاشق کاسترد میریزیم و بیسکوییت هامون رو خرد میکنیم و روی کاستردها میریزیم و دوباره کاسترد ...
بعد هم عسل و گردوهای درشت خرد شده و پسته ها و پودر نارگیل رو هم میریزیم و توی یخچال نگه میداریم تا زمان خنک شدن ...
+ نوشته شده در شنبه نوزدهم فروردین ۱۳۹۱ ساعت ۷:۱۴ ق.ظ توسط زهرا
|