پیاز رو رنده میکنیم و اب پیاز رو جدا کرده با  زعفران ,زرچوبه ,نمک ,فلفل سیاه و آبلیمو مخلوط میکنیم و میگوها رو برای نیم ساعت توی این مخلوط نگه میداریم!

بعد میگوها رو به سیخ چوبی کشیده و در تابه با کره ای که از قبل با حرارت ملایم نرم کرده ایم با شعله متوسط سرخ میکنیم ...

آپلود عكس , آپلود رايگان عكس , آپلود تصوير , آپلود فايل , آپلود سنتر ,آپلود عکس برای وبلاگ , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان, free image upload center , آپلود رایگان فیلم , آپلود عکس برای بلاگفا