لازانیا اسفناج
اسفناج ها رو بخار پز میکنیم و کنار میذاریم!
پیاز رو ریز خرد میکنیم و در روغن تفت میدیم و زمانی که طلایی شد ابتدا زرچوبه و فلفل سیاه و بعد اسفناج ها رو به پیاز اضافه میکنیم و بعد از تفت خوردن به اندازه باب میلمون نمک میزنیم ...
لازانیا رو طبق دستور روی جعبه میپزیم و آبکش میکنیم و بعد از اینکه کمی خنک شد توی ظرف مناسب یک لایه لازانیا ,یک لایه اسفناج و یک لایه پنیر پیتزا میریزیم و لایه آخر رو هم فقط پنیر پیتزا میریزیم و توی فری که از قبل گرم کردیم میذاریم تا زمانی که میزان برشته شدن لازانیا به اندازه دلخواهمون بشه...
من مقداری رو برای خودم برشته و مقداری رو برای خواهری نرم برداشتم اما مزه اش عالی بود!
منبع:mamisite.com
+ نوشته شده در شنبه بیست و ششم فروردین ۱۳۹۱ ساعت ۷:۲۹ ق.ظ توسط زهرا
|