بادمجانهای سرخ شده یا کبابی (توجه کنید اگر بادمجانهاتون کبابیه باید پوستش رو بعد از کباب شدن بکنید) رو با سیر داغ و پیاز داغی که زرچوبه و فلفل رو توش تفت دادیم با اب و گردوهای خرد شده میذاریم بپزه ( اب انقدر باشه که روی بادمجانها رو بگیره) و بعد از پخت نمک رو هم اضافه میکنیم!

بعد از پخت کامل اجازه میدیم تا اب غذا تبخیر بشه (فقط حواستون باشه که زود ته میگیره)!

مقداری نعنا داغ درست میکنیم!

بعد غذا رو توی ظرف سرو ریخته و روش رو با کشک و نعنا داغ و گردوی خرد شده تزیین میکنیم!