شکر و کره رو با میکسر به مدت 5 دقیقه بزنین تا کرم رنگ بشه بعد تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کنین و هم بزنین!

رنده پوست پرتقال,وانیل و شکر قهوه ای رو هم به مواد اضافه کنین و خوب مخلوط کنین!

ارد,بیکینگ پودر و نمک رو به مخلوط بالا اضافه کنین تا یه خمیر شل مانند واستون درست بشه (چسب چسبی خواهد بود اشکال نداره!)

دستاتون رو کمی چرب کنین و خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنین و بذارین لای کاغذ روغنی و صاف کنین و بذارین توی فریزر به مدت 15 دقیقه...

در این حین میوه هاتون رو خرد کنین و قالب رو چرب کنین و کمی ارد بپاشین .

فر رو هم روی 180  درجه سانتی گراد گرم کنین!!!

بعد یه لایه از خمیر رو باز کنین و توی قالب پهن کنین و روش میوه های خرد شده رو بریزین...

قسمت بعدی خمیر رو به اندازه گردو گلوله کنین و روی میوه ها با فاصله قرار بدین!

توی فر برای مدت 30_40 دقیقه بپزین!

میتونین برای خوشرنگ شدن روی کیک یه زرده هخم مرغ رو 2 دقیقه اخر روی کیکتون بمالین...

این کیک برای عصرونه همراه با چای خیلی خوشمزه است و برای 8 نفر تقریبا کافیه!

منبع:mamisite.com

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان