بروسکتا
ابتدا نون باگت رو اریب و به قطر 2cm برش بزنین که البته اگر برشهاتون با چاقوی اره ای باشه برشهای تمیز تری از اب در میاد!!!
بعد گوجه ها رو فیله کنین و به قطعات مکعبی ریز خرد کنین!
هر دو روی برشها رو با قلم مو یا برس به روغن زیتون اغشته کنین و گریل کنین!
و از گریل که بیرون اوردین تا داغ هستن سیرها رو که از وسط نصف کردین روی نونها بمالین و جالبه که سیرها با حرارت نون ها اب میشن!
بعد روی نون ها نمک و فلفل بپاشین و گوجه ها و پنیر رو روش بریزین و برای عطر و طعم و همچنین تزیینش از ریحان استفاده کنین!
من اون روزی که یهویی تصمیم به درست کردن این پیش غذای خوشمزه برای عصرونه ام کردم متاسفانه ریحان در منزل نداشتم!
با این میزان مواد شما 4 عدد بروسکتا خواهید داشت!
منبع:cheftayebeh.blogspot.com

+ نوشته شده در شنبه نوزدهم شهریور ۱۳۹۰ ساعت ۱۰:۴۶ ب.ظ توسط زهرا
|