سالاد الویه مکعبی
سیب زمینی , هویج , خیارشور , سینه مرغ (یا ژامبون) رو به شکل مکعبی برش میزنیم و تخم مرغ ها رو یا رنده ریز رنده میکنیم و نخود فرنگی ها رو اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم!
و بعد از مخلوط کردنشون برای مدت 1 تا 2 ساعت در ظرف در بسته توی یخچال میذاریم!
توی این فاصله سس مایونز , ماست , شیر , نمک و فلفل رو هم مخلوط میکنیم و در یخچال نگهداری میکنیم!
بعد از سر شدن مواد سس رو روی اونها ریخته و به صورتی که شکل اصلی اونها له نشه با یک قاشق بزرگ هم میزنیم و دوباره توی یخچال میذاریم تا مزه مواد به خورد همدیگه بره!
زمان سرو سالاد رو توی ظرف ریخته و روش رو با گوجه فرنگی هایی که فیله و مکعبی خرد کردیم تزیین میکنیم!
نکته:قبل از سرد شدن سالاد سس رو اضافه نکنین چون سس بر اثر گرمای مواد سس طعم بدی پیدا میکنه!
این میزان سالاد اگر به عنوان پیش غذا سرو بشه برای 12 نفر و اگر به عنوان غذا سرو بشه برای 6 نفر کافیه!

+ نوشته شده در یکشنبه بیستم شهریور ۱۳۹۰ ساعت ۱:۶ ب.ظ توسط زهرا
|