تزیین با کشک و نعنا داغ
فقط مهمه که اش یا غذاتون رویه بسته باشه (یعنی تا ریختین توی ظرف سرو و خیلی داغه شروع به تزیینش نکنین)
ابتدا یه دایره توپر از کشک یا نعنا داغ میکشیم و به صورت یک در میان
دور دایره رو کشک و نعنا داغ میریزم و بعد با یه خلال دندون یا چاقوی نوک
تیز از مرکز دایره توپرمون شعاع هایی به سمت بیرون میکشیم و بعد از بین
دو شعاع از لبه ظرفمون به سمت تو میکشیم و وسطش رو با هر چیزی که طعمش با
غذامون مطابقت داشت تزیین میکنیم!
+ نوشته شده در یکشنبه بیستم شهریور ۱۳۹۰ ساعت ۷:۵۲ ب.ظ توسط زهرا
|