کیک مرغ و گردو
ابتدا دور نانهای تست رو خیلی نازک با چاقوی اره ای میبریم و کنار میذاریم!
بعد سینه مرغ رو ریز خرد میکنیم و با گردو , پیازچه , شوید , خیارشور , سس , ماست , فلفل و میزان خیلی کم نمک مخلوط میکنیم (حواستون باشه این مایع خیلی زود شور میشه)
بعد توی ظرف سرومون یک قاشق از مخلوط بالا مریزیم و کمی پهنش میکنیم و یکی از نانها رو روش قرار میدیم و روی نان رو دوباره از مخلوطمون میریزیم و با قاشق صاف میکنیم و این کار رو لایه لایه تکرار میکنیم تا لایه اخر و بعد از مخلوطمون یا سس مایونز دور و روی کل کارمون میکشیم و توی یخچال میذاریم و زمان سرو تزیینش میکنیم!
نکته:این کیک رو بهتره 24 ساعت قبل از فر درست کنید و توی یخچال قرار بدید!
و اگر برای مصرف خامه مانعی ندارین میتونین به جای ماست از خامه استفاده کنین!
این کیک با این میزان به عنوان پیش غذا برای 4 نفر کافیه!
منبع:mamisite.com

+ نوشته شده در سه شنبه بیست و دوم شهریور ۱۳۹۰ ساعت ۱۱:۳۴ ب.ظ توسط زهرا
|