شکر و اب رو توی قابلمه ترجیحا لعابی روی گاز میذاریم تا بجوشه و قوام بیاد!

بعد زردالوهایی که هسته گرفتیم و از وسط به دونیم کردیم رو توی شربتمون می ریزیم و میذاریم چند جوش بزنه و قبل از له شدن زردالوها قابلمه رو از روی شعله برمیداریم و ابلیمو رو به مربامون اضافه میکنیم و بعد از خنک شدن توی همون قابلمه لعابی توی شیشه دربسته نگهداری میکنیم!

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان