لوبیاپلو با گوشت و قارچ
پیاز رو خرد میکنیم و با روغن تفت میدیم تا جایی که رنگ پیاز به طلایی
متمایل بشه و بهش زرچوبه و فلفل سیاه اضافه میکنیم و پیاز رو به 2 قسمت
تقسیم میکنیم...
لوبیاهای خرد شده رو توی تابه میریزیم و با شعله کم زمان میدیم تا اب لوبیاها تبخیر بشن!
گوشت مون رو که به اندازه دلخواه مکعبی خرد کردیم به همراه 1/2 بقیه پیاز و کمی دارچین و اویشن تفت میدیم و کنار میذاریم!در این حین رب رو داخل 1/2 پیازمون که کنار گذاشتیم تفت میدیم و به لوبیاها اضافه میکنیم و دوباره با لوبیاها به مدت 2-3 دقیقه تفت میدیم و با مخلوط گوشت مون و 2 لیوان اب میذاریم بپزن!
زمانی که لوبیا و گوشتمون پخت قارچ ها رو هم اضافه میکنیم و برای 10 دقیقه هم با قارچ میپزیم!
برنج رو ابکش میکنیم (بهتره برنج رو زنده برداریم) و مواد لوبیا و گوشت و قارچ رو لا به لای برنج مون میریزیم و روی هر لایه گوشتی یه مقدار هم دارچین و فلفل سیاه و اویشن میپاشیم و در نهایت هم بقیه زعفران رو روی کل برنج میریزیم و بعد از ریختن اب و روغن کافی برنج رو دم میکنیم که دم کشیدنش حدود 45 دقیقه زمان میبره!
این میزان حدودا برای 7-8 نفر کافیه!
+ نوشته شده در چهارشنبه یازدهم آبان ۱۳۹۰ ساعت ۱۲:۰ ق.ظ توسط زهرا
|

همیشه دلم میخواست ...