حلیم بادمجان
عدس رو هم با اب میپزم و میذارم ابش تبخیر بشه!
گوشت رو (بهتره گوشت گردن باشه) هم با اب و پیاز و زرچوبه و فلفل سیاه و نمک میپزم و زمانی که خوب پخت ابش رو برای غذاهایی که استاک نیاز دارن کنار میذارم و گوشت رو ریش ریش میکنم!
گردو ها رو خرد میکنم!
پیاز داغ و سیر داغ فراوون هم اماده میکنم که توشون زرچوبه و فلفل سیاه رو هم تفت دادم!
بعد بادمجان ها رو به همراه سیر و پیاز و مقدار خیلی کم اب خوب میپزم و بعد از پخته شدن به همراه عدس با گوشت کوب دستی میکوبم تا حالت کشدار پیدا کنن! (بهتره از گوشت کوب برقی استفاده نکنیم چون حالت کشدارمون از بین خواهد رفت.)
گوشت و گردو های خرد شده رو هم اضافه میکنم و بعد از چشیدن نمک ,نمک رو اضافه میکنم و برای حدود 15 دقیقه دیگه خوب میپزم!
نعنا رو هم توی یک کم روغن تفت میدم!
و بعد حلیم رو توی ظرف سرو ریخته و روش رو با کشک ,نعنا داغ ,پیاز داغ ,سیر داغ و گردو تزیین میکنم!
این مقدار برای 6 تا 8 نفر کافیه.
