ابتدا بادمجان ها رو با روغن خیلی کم سرخ میکنم (با این روش که اون ها رو توی تابه تفلون در دار میچینم و یک ق غ روغن هم روشون میریزم و بعد از اب شدن روغن شعله رو خیلی کم میکنم تا بادمجان ها هم سرخ بشن و هم پخته) البته این روش به درد مواقع عجله ای نمیخوره!!!

 عدس رو هم با اب میپزم و میذارم ابش تبخیر بشه!

گوشت رو (بهتره گوشت گردن باشه) هم با اب و پیاز و زرچوبه و فلفل سیاه و نمک میپزم و زمانی که خوب پخت ابش رو برای غذاهایی که استاک نیاز دارن کنار میذارم و گوشت رو ریش ریش میکنم!

 گردو ها رو خرد میکنم!

 پیاز داغ و سیر داغ فراوون هم اماده میکنم که توشون زرچوبه و فلفل سیاه رو هم تفت دادم!

 بعد بادمجان ها رو به همراه سیر و پیاز و مقدار خیلی کم اب خوب میپزم و بعد از پخته شدن به همراه عدس با گوشت کوب دستی میکوبم تا حالت کشدار پیدا کنن! (بهتره از گوشت کوب برقی استفاده نکنیم چون حالت کشدارمون از بین خواهد رفت.)

گوشت و گردو های خرد شده رو هم اضافه میکنم و بعد از چشیدن نمک ,نمک رو اضافه میکنم و برای حدود 15 دقیقه دیگه خوب میپزم!

نعنا رو هم توی یک کم روغن تفت میدم!

و بعد حلیم رو توی ظرف سرو ریخته و روش رو با کشک ,نعنا داغ ,پیاز داغ ,سیر داغ و گردو تزیین میکنم!

این مقدار برای 6 تا 8 نفر کافیه.

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان